Botten:
75 gram smör
12 stycken Digestive kex
-
Smält smöret. Krossa kexen. Blanda ihop och
tryck ut på bakplåtspapper i en form med avtagbar kant. Ställ kallt.
Lager
1 Chokladmousse:
100 gram mörk choklad (55 %)
2,5 dl vispgrädde
1 äggula
-
Smält chokladen i vattenbad. Vispa grädden hårt.
Blanda ihop allt. Låt stå i kylskåp tills den kallnat.
Lager
2 Vit chokladmousse:
100 gram vit choklad
2,5 dl vispgrädde
1 äggula
-
Smält chokladen i vattenbad. Vispa grädden hårt.
Blanda ihop allt. Låt stå i kylskåp tills den kallnat.
Lager
3 Hallonmousse:
-
Köp Ekströms fresta hallonmousse och tillred
enligt förpackningens anvisningar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar